Mindre nedgång

Mindre nedgång idag på börserna idag. 23 innehav stängde bättre än breda Stockholmsindexet, varav 12 på plus. Ikväll fick jag förmånen att besöka Nasdaq Stockholm med en genomgång av optionsstrategier. Gårdagens tvåa Surgical Science toppar idag efter höjd rekommendation och riktkurs från DNB och också efter att bolagets största kund Intuitive Surgical rapportrusade igår. Husqvarna steg på sin rapport som var över förväntan. Thulesteg utan direkta nyheter. Volvo steg förvånansvärt lite på en fantastiskt bra rapport. Idag har jag gjort påfyllning i Indutrade som nu uppnåt önskad nivå och även påfyllning i mitt senaste innehav Surgical Science.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s