Första rapportveckan avklarad

Av mina börser presterade börsen i Helsingfors sämst i veckan och föll under MA200. Övriga börser trendar över och bäst är tysk DAX som faktiskt är nära all time high. Skräckindexet VIX är nere på låga 16.77, och så här lågt har det inte varit sedan november 2021. Breda Stockholmsindexet backade med -1,2% och min laguppställning höll emot väl -0,43%. På nästa sida visas hela laguppställningen och varje innehavs veckoinsats. Av mina sex rapporterande bolag är det bara Volvo och HMS Networks som stängde veckan på plus, trots att samtliga bolag lämnade mycket bra rapporter. Veckans vinnare är HMS Networks och Surgical Science vilka stängde på över +10%. Nordnet, vars årsstämma jag besökte, stängde sämst, men hade å andra sidan x-dag i veckan. Svagaste länken är NXP Semiconductors som är nära att falla under sitt medelvärde. Catena fick flytta till avbytarbänken i veckan av den anledningen. På bänken hoppar flera innehav som vill in och spela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s