aktieportfoljen.com har visats 100000 gånger på hemsidan

Det här blev en trevlig överraskning igår när WordPress meddelade att bloggen haft 100000 visningar på hemsidansedan starten mars 2020. Då började jag min resa som heltids privat investerare och trader precis innan pandemin.  Utöver hemsidan har bloggen drygt 3200 följare på Instagram och Twitter. Det var också jättekul och en höjdpunkt att bloggen för en vecka sedan kom med på en av Sveriges bästa börssajter Börskollen och sedan en månad tillbaka finns bloggen även på Facebook och LinkedIn.

Min ambition är att inspirera och jag är tacksam och glad för all feedback jag fått från alla underbara följare som gjort bloggen bättre. För mig är det viktigt att inspirera och lära utifrån att jag är en oberoende investerare där alla inlägg är egna åsikter och inget skall ses som rådgivning utan enbart inspiration.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s