Munters vinnare på sur börs

USA:s inflation kom in lägre än väntat idag, ändå stängde Stockholmsbörsens breda index på -0,54%. Min laguppställning gjorde bra ifrån sig och steg med +0,25%. Hela tio innehav närmar sig 52 veckorshögsta.

Idag rusade Munters som haft en positiv utveckling efter rapporten och samtliga analytiker som följer aktien är positiva och har köprekommendation. Tvåa och trea blev Traction respektive Medcap som båda steg utan direkta nyheter.

Samtliga innehav trendar över MA200d och inte mindre är 10 innehav närmar sig 52 veckorshögstaMicrosoft, Indutrade, Medcap, ABB, Novo Nordisk, Lagercrantz, Apple, Munters, Atlas Copco och Surgical Science. Idag dippköpte jag SOBI när aktien rasade på nyheten att SOBI lagt bud på CTI Biopharma.  Jag kom in på 221,60 och den stängde på 222,80 kr och vi får se vad som händer de kommande dagarna. VIX ligger på mycket låga 16,47 vilket indikerar en lugn börs med riskaptit.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s