Aktieportföljens laguppställning uppdaterad

Laguppställningen som den ser ut den 19 maj 2023. Min enkla strategi är att hålla bolag långsiktigt som klarar min fundamentala checklista och trendar över sitt MA200. Alla i laguppställningen får samma allokering och jag gör hela tiden vinsthemtagningar på toppen för att behålla allokeringen och låter grundinnehavet trenda på till nästa skörd. Bolag som faller under MA200d placeras på avbytarbänken. På så sätt har jag ett lag som alltid som levererar. I denna uppdatering är Latour och  Beijer Electronics nya i laguppställningen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s