Från aktiejakt till bolljakt

Pulsen svänger med börsen, men framför skärmen förbränner man inte stresskemin i blodet. Därför är det viktigt och förlösande med fysisk träning. I eftermiddag lämnade jag aktiejakten med en fallande börs och kopplade av med att jaga bollar. Tidigt på eftermiddagen blev det tennis på grus inomhus. I Grunewald tennisclub sätter man helt enkelt uppvärmda tält över grusbanorna på vintern. För mig är det perfekt eftersom jag föredrar grus. Tennis liknar börsen på så sätt att man behöver en strategi och det är viktigt att läsa av motståndaren. Lite senare är det dags för innebandy eller floorball som det kallas i Tyskland. Jag är inte så van vid innebandy men det är kul att prova något nytt. Här är det mer pulsintervall än i tennis.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s