Tennis är bra träning…

Tennis är bra träning, jag försöker fortfarande hitta mitt flyt från förr. Bra träning också inför den alpina skidåkningen som snart blir av. Jag kommer tillbaks till bildskärmarna och ser att börsen backar på att det inte blev några framsteg i mötet mellan Ukrainas och Rysslands utrikesministrar. Rysslands utrikesminister förnekar att Ryssland invaderat Ukraina. Jag blir upprörd när jag läser vad den ryska utrikesminister säger och skall jag försöka skriva vad jag känner så blir det inte ett rumsrent språk.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s