Skistar aktieägarrabatt

I min sverigeportfölj toppar Skistar idag med en uppgång på +7-8%, vilket är väldigt passande då jag har börjat packa till alpin skidåkning i Sälen, givetvis på en Skistaranläggning. Jag har ju förvandlat mina portföljer till gubbportföljer med utdelningsbolag  och bra kassaflöden. Den strategin möjliggör nu att jag kan ägna mig mer åt andra saker än börsen. De flesta vet nog att Skistar har en aktieägarrabatt, så varför inte berätta om den idag när de toppar sverigeportföljen och jag har börjat packa.

Aktieägarrabatten gäller för dig som äger minst 200 aktier i SkiStar samt aktieägarens familj (maka/make/sambo samt egna barn under 18 år):

  • 15% rabatt på SkiPass/Liftpass.
  • 15% rabatt på skidskola.
  • 15% rabatt på skiduthyrning/cykeluthyrning.
  • 15% rabatt på produkter på skistarshop.com och i SkiStarshop och SkiStarshop Concept stores.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s