Aktieportföljens kalender v 11-12 – det kommer att gå utför

Jag kommer att vara på resande fot i Sverige en period för att ägna mig åt storstadsbesök, fotografering och alpin skidåkning. Behöver jag åtgärda något i portföljerna räcker det men internetuppkoppling och en mobil enhet, exempelvis en mobiltelefon. Jag har övervikt i värdebolag med hög direktavkastning. Ädelmetallsportföljen och utlandsportföljen fungerar som hedge i en skakig börsmiljö. Fyra vapensköldar avslöjar mina resmål. Vet du vilka det är?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s