Framgång i fredsförhandlingarna – jag tar nya positioner

Dagens förhandlingar verkar lovande. Humanitärt och mänskligt hoppas jag att fredsförhandlingarna leder till fred omgående. Även börsen prisar i en framgång i förhandlingarna. Hoppet lever, och jag har tagit nya positioner idag utifrån detta idag. Vi får se om det håller… Svd: Enligt Rysslands biträdande försvarsminister Aleksandr Fomin kommer landet kraftigt minska sin militära aktivitet runt Kiev och Tjernihiv, en stad i norra Ukraina, för att skapa förutsättningar för framtida fredssamtal och möjligheter till ett avtal med Ukraina. Det rapporterar TT med hänvisning till den ryska nyhetsbyrån Interfax.På en presskonferens efter dagens fredssamtal kom även Ukraina med ett besked: De skulle kunna gå med på neutralitet om det finns ett system med säkerhetsgarantier, undantaget Donbas och Krimhalvön, från andra länder. Det rapporterar TT, med hänvisning till Reuters.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s