Rekordorder till Volvo

Igår damp det ner en nyhet från en av tungviktarna i portfoljen som visar i handling att Volvo leder elektrifieringen av lastbilar. Volvo lastbilar i Nordamerika levererar en rekordorder till logistikjätten Maersk, som beställer 110 Volvo ENR Electric-lastbilar. Leveranserna ska inledas i andra kvartalet och ordern kommer sedan Maersk tidigare beställt 16 lastbilar av samma modell och det blir den enskilt största beställningen som Volvo fått hittills på sina eldrivna lastbilar. Något ordervärde anges inte i pressmeddelandet. Aktie lyfte på beskedet med över 4%.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s