Aktieportföljens kalender v22 – fortsätter lättnadsrallyt

Kommande vecka tar jag emot fyra utdelningar och ett bolag lämnar rapport. På tisdag besöker jag live Di:s event ”Börsdagen 2022”, vilket är extra kul efter alla digitala event under pandemin. I övrigt är jag nyfiken på om lättnadsrallyt på börserna fortsätter. Jag är även nyfiken på USA:s jobbsiffrorna som redovisas på fredag och om FED:s räntehöjningar börjar synas i sysselsättningen.. På måndag släpps svenska BNP-siffror för första kvartalet. Kommer Kina att lätta på covid restriktionern? Kommer EMU:s inflation att nå nya rekordnivåer för maj? Detta och lite till kommer jag att hålla koll på i veckan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s