Min aktievecka 29

I förra veckan sålde jag mitt största innehav i Guld etf:en och gjorde en vinsthemtagning i Afry, Betsson och Axfood. En del av likviditeten kommer att lyftas ur portföljen för att delfinansiera en studentlägenhet till ett av mina barn. Min likviditet är nu över 50% i Sverigeportföljen och oförändrat 25% i utlandsportföljen. Fredagens rapporter gav mig några intressanta case att gå vidare med. Jag är dock inte så ivrig då det mesta är fallande i bearmarket. Istället fokuserar jag mest på att njuta av den svenska sommaren och träna så mycket jag hinner.

Annons

2 reaktioner på ”Min aktievecka 29

 1. Ulf 18 juli, 2022 / 15:14

  Hej Per, jag kanske missförstod men skrev du inte att AFRY är en trolig långsiktig vinnare och sen säljer du av aktier rätt så snabbt. Tror du möjligen kursen kommer att gå ner i den allmänna björn marknaden ? Mvh/Ulf

  Gilla

  • Per Gustafsson Ohlin 19 juli, 2022 / 09:25

   Hej Ulf, jag tror fortsatt på Afry, det är lite speciellt just nu eftersom jag skall i dagarna skall köpa en bostadsrätt till ett av mina barn. Det kanske var lite otydligt i mitt inlägg. Den andra orsaken är björnmarknaden som gör att jag håller hög likviditet. Jag tror tyvärr att vi får se fler bottnar efter varje uppgång. Tack för din fundering,lycka till / Per

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s