Min aktievecka 34 – FED-konferens, bostatistik och inköpschefsindex

En rapport från ALM Equity och en utdelning brittiska Greencoat UK Wind är nästa veckas portföljhändelser. Kommande vecka har FED konferens och det finns de som varnar att Powell kommer att signalera att FED kommer att hålla räntan hög längre än vad marknaden förväntar sig. Valueguard släpper bostatistik för juli och kanske får vi se en rejäl inbromsning i bostadspriserna. På onsdag släpps inköpschefsindex för eurozonen som väntas visa att vi går mot en lågkonjuktur. Nu är det sex månader sedan Ryssland invaderade Ukraina. Jag stannar här, det är bara att konstatera att det finns många faktorer som oroar marknaden just nu.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s