Kombinera intresse med aktieägande

Som investerare försöker hålla koll på bolagen jag äger aktier i på många olika sätt. Ett tydligt exempel är Apple vars produkter jag använder varje dag. Den här veckan blev det dags att ersätta min Apple Watch serie2 som jag använt dagligen sedan 2017. Det är bra timing då nya Apple Watch Ultra precis haft premiär. I Apple butiken är det fullt med kunder och jag pratar först med en guide som visar produkten översiktligt. Eftersom jag var intresserad av att gå vidare och köpa en klocka fick jag en tid 30 minuter senare med en säljexpert som ger en fördjupad genomgång med test av funktioner och av armband m m. P g a av kundtrycket i butiken blev så mitt möte med säljaren först efter 45 minuters väntan. Endast två av armbanden fanns i butikens lager och övriga hade sålt slut. Mötet med säljaren var effektivt och bra. Kvittot fick jag digitalt med e-post. Eftersom Apple produkterna håller så hög kvalité väljer jag aldrig att köpa till serviceerbjudandet. Produkterna jag köpt tidigare har hittills fungerat ”klockrent”. Som aktieägare glädjer jag mig över kundtrycket i butiken en helt vanlig tisdag eftermiddag. Självklart följer jag aktiekurser och börsindex i min Apple Watch.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s