Dags att hissa segel…

Lars Söderfjell, aktiechef på Ålandsbanken, hissar nu segel för börsen, konstaterar TT. ”Det är inte så att vi kör med storsegel och spinnaker, men vi har åtminstone ett fullt segelställ”, säger han till nyhetsbyrån. (DagensPS) I snitt har börsens P/E-tal legat på 16,4 procent senaste tio åren. Men i dag är P/E-talet nere på 13,7 procent, framgår det. Samtidigt kan den som kör för fullt segel på börsen räkna med ett stundtals böljande hav, dock tror Ålandsbankens aktiechef att bottenkänningen är över. (DagensPS)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s