Julnisseskutt istället för tomterally

Skärpta räntebanor sätter krokben för tomterallyt, men jag hoppas på ett julnisseskutt. Jag är på bilresa sedan i onsdags och haft händerna på ratten, vilket hindrat mig från att agera på börsen eller göra inlägg. Jag har dock kunna följa supermakroveckan med stort intresse. Både FED och ECB höjde som väntat styrräntan med 0,5 punkter, men skärpte räntebanorna och levererade en mer hökaktig approach, vilket fick börserna på fall. Dett innebär att jag ökar försiktigheten i aktier igen och behåller min höga nivå på hedgeportföljen. Jag tror att vi har volatila månader med osäkerhet framför oss. Det avgörande för börserna är om det blir mjuklandning eller recession. På kort sikt undrar jag om tomterallyt uteblir, men som det utvecklat sig får vi vara glada om det blir ett julnisseskutt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s