Min aktievecka 1 – kort börsvecka, FED-protokoll och EU klubban

En ganska lugn vecka väntar. Jag har en utdelning från NXP Semiconductors. Stockholmsbörsen stänger redan för veckan på torsdag vid lunch och har liksom Helsingforsbörsen stängt hela fredagen. Viktiga macrohändelser i veckan är offentliggörandet av FED-protokollet från senaste räntehöjningen och USA:s jobbrapport som kommer på fredag. Båda händelserna kommer att göra avtryck på aktiemarknaden. Något som inte kommer att påverka börserna är att Sverige tar över ordförandeklubban i EU. Fortsatt försiktighet gäller på börsen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s