Raketstart på börsåret

När Nordamerika hade stängt idag dansade Europabörserna på bordet. Börsåret 2023 fick en rejäl rivstart. 32 av 33 europeiska innehav stängde positivt, varav 21 innehav steg med mer än 1%. Några ord om Top 4 och ett nytt innehav. Sinch rusade igen, sedan jag gick in i Sinch för tre månader sedan har den rusat +177%, ändå är den ned -68% på ett år. Idag redovisas att Volvo Car sålt flest bilar i Sverige 2022 inklusive elbilar. Orrön blev bästa aktien 2022 på huvudlistan och steg med +197% får också en bra start. Husqvarna har nu en attraktiv värdering om man ser det långsiktigt. Sist, men inte minst, jag har idag plockat in Tele2 i portföljen igen. Aktien har backat -33% på ett år. Det är dags att köparna hittar tillbaka till aktien igen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s