Idag: Hälsovård toppar och dollarn stärks

Vid Europabörsernas stängning ligger 29 innehav på på plus, varav 12 stiger med mer än 1%. Det är roligt att fyra tungviktare i portföljerna finns med i Top 12; Novo Nordisk, AstraZeneca, TietoEvry och Investor. Trots att New York börsen går dåligt i detta nu gynnas utlandsportföljen av att dollarn stärks med +1,20% mot svenska kronan. Hälsovård toppar idag genom Novo Nordisk och AstraZeneca. Båda presenterades idag som JPM:s läkemedelsfavoriter inför 2023. Bronsplatsen intas av ABB vars E-Mobility presenterade en hemmaladdare för elbilar som automatiskt kan prioritera el från förnyelsebara källor.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s