Investerarmöte – bolagspresentationer och marknadsanalys

På väg hem från Financial Stockholm/Aktiespararnas investerarmöte på Östermalm där jag lyssnat på företagspresentationer av Scandinavian real heart AB och Recyctec AB m fl. Analytikern Anders Haglund höll föredrag om ”Vart är marknaden på väg 2023? Utifrån teknisk analys med flera övergripande indikatorer ser han ganska positivt på aktier. Precis som jag själv skaffar han sig en överblick av marknadstrenden genom att studera viktiga indikatorer som 10-årsräntan, råvarupriser, valutarelationer och börsindex. Enligt Anders är det ”risk on” och jag är benägen att hålla med.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s