Röd stängning – vindkraft bäst

Stockholmsbörsen stänger på rött idag och så även min Sverigeportfölj medan utlandsportföljen klarade sig kring nollan. Trots allt stängde ändå 20 innehav på grönt. Två vindskraftsbolag toppar. Orsted har spännande projekt på gång, bl a i Sverige som jag skrev om tidigare idag. Transalta renewable plockade jag nyligen in i portföljen när den föll 17% på en dag i samband att bolaget meddelade om problem i produktionen. Sedan dess är den upp +5%, men det är lite av en chansning. Carnegie höjde idag fastighetsbolaget Fabege till köp, vilket lyfte aktien.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s