Volatil dag, men grön stängning

OMX30 stängde på plus medan det breda OMXSPI stängde på minus. Mina portföljer stänger på plussidan och det räckte med att 13 innehav stängde ovanför nollan. Jag är positivt överraskad att Apple i detta nu är upp nästan +3% på sin rapport. Både Apple och Microsoft trendar åter över MA200 och de får därmed så länge de gör det vara kvar i portföljen. Låsteknikbolaget Assa Abloys resultat var i linje med förväntningarna och bolaget höjer utdelningen. Aktien steg bra på rapporten. Novo Nordisk steg nästan lika mycket, möjligen med hjälp av att ett insiderköp meddelades. Hälsovårdsbolaget Sartorius kom trea i portföljen utan direkta nyheter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s