Raketdag på börsen

Fed:s och ECB:s räntebesked samt kommunikation åt det mer duvaktiga hållet gav raketbränsle till börserna. 26 av mina innehav steg, varav 17 innehav ökade med mer än 2% och både börsen och mina portföljer fick en nästan osannolik ökning. It-konsultbolagen Addnode steg tvåsiffrigt inför morgondagens rapport och toppar. Fastighetsbolaget Fabege tog andraplatsen, kanske med stöd av försäljningen av byggrättigheter till JM. Halvledarbolaget Infineon redovisade en högre vinst än väntat och rusade på sin rapport. Telekommunikationsbolaget Sinch följde med i uppgången utan direkta nyheter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s