Viktar ned i en favorit…

Jag har en aktie i byrålådan som över tid ökar mer och mer i värde, så pass jag måste öppna lådan ibland och rensa ut lite. Aktien är ingen rusare men ett stabilt ankare som jag tycker borde finnas i alla portföljer. Nu börjar lådan svälla över igen och när portföljresultatet börjar bli avhängigt ett bolag är det hög tid att sälja av. Jag allokerar om och stänger lådan och efter nedviktningen är aktien fortfarande mitt största innehav. Bolaget är inte bara störst i min portfölj, det har det tredje största börsvärdet av svenska bolag. Bolaget innehåller flera svenska guldklimpar på börsen och även några onoterade. Du har troligen räknat ut vilket bolag jag skriver om, för säkerhets skull kan du swipa till nästa sida.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s