Sjätte röda dagen…

Stockholmsbörsens breda index stänger på minus för sjätte dagen i rad. I New York är det just nu blandat beroende på vilket index man tittar på. Jag är alltid mycket bättre än index på minusdagar då mitt största innehav fortfarande är likvida medel. Momentum lever ännu då samtliga börsindex jag handlar på är över MA200, men det finns en hel del macrostörningar som oroar. Precis innan stängning köpte jag New Wave som rapportdippade med ett ras på -17% trots en fantastisk bra rapport. W.P.Careys rapport togs emot väl och fastighetsbolaget toppar i detta nu. Även fastighetsbolagen Hufvudstaden och Catena gick mot strömmen. Läkemedelsbolagen AstraZeneca och Novo Nordisk finns också med på Top 12. Klimatbolaget Munters som jag plockade upp vid rapportdippen igår återhämtar sig något.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s