Rött på börsen, men några innehav mot strömmen

En börsdag i rött efter FED-chefens utfrågning i kongressen där han visade en hökaktig framtoning. Innan utfrågningen låg Stockholm på grönt men föll till rött under utfrågningen. Mina portföljer stängde kring nollan med hjälp av att kronan försvagades gentemot dollarn och euron. 18 innehav stängde bättre än breda indexet och nio innehav gick mot strömmen och stängde på plus. Bästa portföljinnehav som gick mot strömmen är fiber-kommunikationsbolaget Hexatronic som nu slutför förvärvet av Rochester Cable och fick köprekommendation från SEB häromdagen. Nästbäst är läkemedelsbolaget AstraZeneca som köparna söker sig till när det är rött på börsen. AstraZeneca har en mängd nya läkemedel på gång. ABG Sundal Collier höjer medicinteknikbolaget Medcap till köp.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s