Förnyad ränteoro

Vilken härlig vinterdag, promenerade i drygt tre timmar i vitt snölandskap. Skönt att pulsa i nysnö. På börsen är det rött efter förnyad ränteoro. 21 av mina innehav stänger ändå på plus. Jag gör vinsthemtagningar innan kommande macrohändelser med USA:s jobbrapport och räntebesked från FED. För min del är det naturligt att göra vinsthemtagningar emellanåt och öka likviden. Det är varken dramatiskt eller ett försök att tajma marknaden, samtidigt är det ingen slump att jag gör det just nu. Likvid ger nya möjligheter på en volatil börs. Fiberkommunikationsbolaget Hexatronic toppar. Bolaget slutför nu sitt köp av Rochester cable som gör kablage för krävande miljöer. Mjukvarujätten Microsoft är intressant med sitt förvärv av Activision Blizzard och integreringen av AI i sina applikationer. Roligt att ABB lyfter idag. Bolaget har verkligen produkter för framtiden avseende elektrifiering m m.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s