Påfyllningar och lagändringar

Börserna i Europa stänger grönt efter en volatil dag. Jag hann öka i mina trendande bolag innan uppgången tog fart. Bankoron på båda sidor Atlanten ser ut att lugna ned sig och trots räntehöjning från ECB steg börserna. Hela 26 innehav stängde på plus och på top 12 stängde 11 på mer än plus 2%. Under eftermiddagen tog jag ledigt för tennisträning. Investeringslivet ger utrymme för att hålla kropp och själ i trim. Idag ökade jag i 11 bolag innan börsen lyfte och med torrt krut fyller jag på i varje dipp eller välkomnar nya spelare i laget. Sju innehav som jag fyllde på finns med i dagens Top 12. HMS är dagens portföljvinnare följd av Addnode och ASSA ABLOY. Jag välkomnar Svolder in i laget. Jag tackar för kaffet och flyttar Indutrade, New Wave, W.P.Carey och SEB till avbytarbänken. Alla trendar under MA200 och får vila sig i form. Via Svolder får jag tillgång till favoriten New Wave.

Annons

2 reaktioner på ”Påfyllningar och lagändringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s