Översålda index och VIX lugnare

Samtliga börser är nu översålda och endast Stockholm, Köpenhamn och Frankfurt trendar över MA200. VIX faller tillbaka igen efter att bankerna lugnat sig och marknaden prisat in den nya osäkra räntebanan från Centralbankerna. Det är tydligt att marknaden överreagerar på både positiva och negativa signaler. Köparna letar efter positiva tecken i inflationsutfall och olika index m m. Det kommer att vara volatilt ett tag framöver, men förr eller senare vänder det. Nu gäller det att ha torrt krut och fylla på i nedgångarna. Idag ser det ut som att vi får en positiv öppning. Kortsiktigt kan vi nog få en studs uppåt om inget mer ”går sönder”.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s