Lättnadsrally och omallokeringar

Då fick vi ett litet lättnadsrally idag och börserna i Europa stänger kring plus en procent. I USA är det just nu blandat på börsindexen. 22 av mina innehav stänger på plus, varav 12 stänger med en uppgång på mer än en procent. För tillfället har bankoron lugnat sig och nästa nagelbitare är när FED tar beslut om räntan på onsdag. Jag har omallokerat och använt 1/7 del av likviden för att öka i de bolag som trendar bäst över MA50 under förutsättning att jag inte är fullinvesterad i bolaget. I övrigt är laguppställningen intakt. Det är omöjligt att veta om det är klokt att fylla på likviden i detta osäkra läge, men jag tar det stegvis för att sprida risken över tid. Båda dagens portföljvinnare, Boliden och Husqvarna, fick köprekommendationer från Handelsbanken. Bankerna återhämtade sig idag efter bankfrossan med Nordea i täten. Jag har omallokerat och använt 1/7 del av likviden för att öka i de bolag som trendar bäst över MA50 under förutsättning att jag inte är fullinvesterad i bolagen. Det är omöjligt att veta om det är klokt att fylla på, men jag tar det stegvis för att sprida risken över tid. I övrigt är laguppställningen intakt och alla utom två innehav trendar över MA200, dessa båda är Hexatronic och Svolder. Hexatronic checkar in på alla mina fundamentala krav och är marginellt under sitt medelvärde och får vara kvar. Svolder får också vara kvar eftersom investmentbolag är undantagna från min MA200 regel.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s