Dagens laginsats – halvledarbolag vinnare

Det blev en bred uppgång börserna idag med halvledarbolag i täten. Laginsatsen blev formidabel med 24 innehav som stängde på plus, varav hela 20 innehav stängde på en uppgång med mer en procent. Samtliga bolag trendar nu över MA200 och därför behåller jag laguppställningen intakt. Jag har heller inte gjort några påfyllningar för jag vill fortsätta hålla en hög andel likvider och obligationer eftersom börsen överreagerar på negativa händelser vill jag ha torrt krut. Ikväll besökte jag Financial Stockholms investerarmöte med några spännande bolagspresentationer och analytikern Anders Haglunds syn på börsläget.

Annons

3 reaktioner på ”Dagens laginsats – halvledarbolag vinnare

 1. Ulf 30 mars, 2023 / 08:35

  Hej Per
  Vad mycket kassa+obligationer har du idag ?
  Mvh/Ulf

  Gilla

 2. Ulf 30 mars, 2023 / 10:52

  Hej igen
  En allmän fråga om guld ETF.
  Det finns en WisdomTree Physical Gold – EUR Daily Hedged
  Är den bättre än den som inte är hedgad, eller ingen skillnad ?
  Mvh/Ulf

  Gilla

  • Per Gustafsson Ohlin 2 april, 2023 / 11:29

   Hej Ulf, det var nytt för mig att det finns en hedgad. Den är väl hedgad mellan Euro och USD men jag får kolla det nästa gång. Jag tog ju hem vinsten min etf och väntar nu på att priset skall sjunka igen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s