Halvledarbolag rusar på ökad guidning

Det tyska halvledarbolagets Infineon, som är mitt näst största aktieinnehav tillsammans med investor, går bäst i det breda Stoxx 600 under onsdagen med en uppgång i detta nu på 7,3 procent. Anledningen är att Infineon ökar guidningen för andra kvartalet till över 4 miljarder euro från tidigare 3,9 miljarder euro och marginalen beräknas öka från tidigare guidning runt 25 procent till 30. Styrka inom Infineons fordons- och industriverksamheter är de främsta orsakerna bakom den höjda guidningen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s