Min strategi levererar

Stockholmsbörsen var på gott humör idag och min laguppställning levererar en uppgång på 1,51%. Jättekul att Thule och Indutrade som kommer direkt från avbytarbänken gör bra i från sig omgående. Faktum är att samtliga innehav, utan undantag, trendar över MA200. Hela 25 innehav stänger på plus, varav 20 på över en procent. En utmärkt laginsats. På topp idag har vi Thule. Egentligen är det lite tidigt att med ett konsumentbolag i portföljen som pressas av blankarna, men bolaget trendar och motvalls är ibland bra. Två och trea är Medcap och Indutrade som stiger utan särskilda nyheter. Noterar att ASSA ABLOY lyfte över MA200 igen och därmed åter säkrar sin plats. Idag har jag fyllt på i Thule, Swedbank, Boliden, New Wave och Indutrade.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s