Laxbolag bäst på plan – PPI ner

Min laguppställning överträffade Stockholmsindexen och stängde på +1,02%. New York-börsens index stiger tydligt i detta nu efter att producentpriserna minskade kraftigt i mars. Räntorna föll efter siffrorna vilket ger en puff till tekniksektorn inkluderar flera av mina innehav. Bakkafrost toppar med hjälp av en köprekommendation och höjd riktkurs till 1 060 norska kronor (825) från Kepler Cheuvreux. Stigande basmetallpriser lyfte Boliden som stängde på plus 3,4 procent. Danske Bank höjde riktkursen för HMS Networks till 400 kronor (375), upprepar behåll. Samtliga börsindex (de nordiska, London, Frankfurt, Toronto och New York) jag är aktiv på trendar sedan igår över MA200, vilket är ett styrkebesked. VIX, skräckindexet är nere på låga 18,7%. Jag har idag fyllt på i Thule och Indutrade. Samtliga innehav trendar över sitt MA200. Svagast är ASSA ABLOY som balanserar på linjen. Nya spelare hoppar på avbytarbänken och vill in på plan, men jag hoppas ASSAS aktie repar sig, bolaget är det inget fel på.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s