Laxbolag bäst igen

Det blev en bra avslutning på veckan med en portföljuppgång på +1,19%. 22 innehav stänger på plus, varav 12 på mer än en procent. Europa stängde plus medan USA pressades av nya förväntningar om räntehöjningar av FED och stängde under nollan. Bakkafrost toppar för andra dagen i rad med hjälp Keplers köprekommendation och höjda riktkurs igår. Tvåa kom Novo Nordisk som fortsätter stiga på höjda prognoser. Storbankerna med bl a Swedbank lyfter efter fina kvartalsrapporter från USA bankerna. VIX, skräckindexet, stänger på 17.07, den lägsta nivån sedan november 2021. Jag har idag fyllt på i Thule och Indutrade. Jag minskar i XACT Obligation och testar att plocka in Catena i laguppställningen som visar tecken på att lyfta över MA200. Samtliga innehav trendar över sitt MA200.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s