Intressant vecka

Den här veckan är intressant då jag för två veckor sedan flyttat likvider, ränte- och obligationsplaceringar samt hedgefonder från ISK och KF för att lättare direkt kunna jämföra min aktieutveckling med OMXSPI. Första veckan med detta upplägg verkar jag haft en osedvanlig tur med en uppgång på +3,32% jämfört med OMXSPI på +1,17%. På nästa sida visas hela laguppställningen och varje innehavs veckoinsats. Catena har inte bidragit till veckans resultat då aktien kom med i portföljen i fredags. Jag följer om aktien orkar etablera sig över MA200, vilket avgör om den får vara kvar. Indutrade och Thule är de senaste innehaven som jag plockat upp när de återvände över MA200 och klarat av att hålla sig kvar. Jag har stegvis ökat i båda bolagen och är snart fullinvesterad. Svagaste länken i veckan har varit ASSA ABLOY som gått på lina på sitt MA200, men som ändå stängde en bit ovanför på fredagen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s