Nedåt idag

Efter flera dagars uppgång var riktningen nedåt på börserna idag. Min laguppställning tappade mer än index. 17 innehav stänger bättre än breda index, varav 7 gick mot strömmen och stängde på plus. Gårdagens rapportrusare HMS Networks toppar även idag efter flera höjda riktkurser. Surgical Science steg idag när deras största kund amerikanska Intuitive Surgical visade ett bättre resultat än väntat och rusar i detta nu med nästan 12%. På tredje plats hittar vi Swedbank också gick mot strömmen idag. Idag har jag enligt tidigare inlägg gjort mindre vinsthemtagningar i de bästa trendarna och fyllt på i andra innehav med bra trend. Totalt blev det nio vinsthemtagningar och sju påfyllningar. Catena flyttade jag till avbytarbänken eftersom aktien fallit under MA200.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s