Dagens ledartröja till Surgical Science

Liksom övriga Europa stängde Stockholm på minus idag. Trots att mina två rapporterande bolag idag föll på rapport lyckades laguppställningen som helhet stänga på +0,09%. Surgical Science tog på sig ledartröjan idag med hjälp av en upprepad köprekommendation från Pareto. Tvåan Munterssteg idag utan direkta nyheter men fått flera köprekommendationer tidigare. På tredje plats har vi GN Store Nord som fått höjd riktkurs från Morgan Stanley. Jag passade på när börsen var röd att fylla på i Infineon, Sandvik, Traction och Svolder. Tre bolag föll under MA200; Swedbank, Nordnet och TietoEvry och riskerar därmed att hamna på avbytarbänken imorgon. I så fall blir det mer likvid till att fylla på i vinnarna eller ta in ett nytt bolag. Ikväll ser jag fram emot Apples rapport.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s