Aktieportföljens laguppställning uppdaterad på hemsidan

Laguppställningen som den ser ut den 11 maj 2023. Min enkla strategi är att jag håller aktier som långiktigt trendar över sitt MA200. Faller något innehav under avyttras det och med likviden fyller jag på i de bästa trendarna eller plockar in en ny spelare från avbytarbänken. På så sätt har jag ett lag som alltid som levererar. I laguppställningen och på avbytarbänken har jag aktier som klarat min fundamentala checklista avseende omsättning, resultat, marginaler, skuldsättning och ledning m m.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s