Sobis bud på CTI Biopharma gav köpläge

När det blev offentlig igår att Sobi ingått avtal om att köpa CTI Biopharma gav det ett bra köpläge. En kortsiktig osäkerhet om företrädesemission fick aktien att rasa -16%. Jag såg det som en överreaktion och köpte igår på botten och aktien är idag upp +4,5%. I efterhand konstaterar jag att flera analytikerhus liksom jag är positiva till affären. Pareto var först ut och kommenterade att kursnedgången var överdriven. Jefferies har upprepat sin köprekommendation. Kepler höjde sin rekommendation från behåll till köp idag och menar att Sobis värdering kommer att se mer attraktiv ut när affären är genomförd. Jag ser fram emot fortsättningen…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s