Munter dag för laguppställningen med vinsthemtagningar

En volatil dag och min laguppställning stängde på topp och levererade +1,40%. Stockholms båda index stängde på +1,0%. Idag har jag gjort vinsthemtagningar på toppen hos de bästa trendarna, men grundinnehaven löper vidare.

Munters rusar för andra dagen i rad och fortsätter sin positiva uppgång efter rapporten. Samtliga analytiker som följer aktien är positiva och har köprekommendation. Sobi som jag dippköpte igår när den rasade -16% stiger idag med +4,49%och klättrar återigen över sitt MA200. Bakkafrost steg med hjälp av höjda riktkurser och köprekommendation från flera håll.

Idag har jag gjort vinsthemtagningar på toppen i två fina trendare. Novo Nordisk som stigit +117% sedan köp och i Munters som är upp +22% sedan köp. Grundinnehaven får löpa vidare till nästa skörd. När Sobi idag klättrade över sitt MA200 fyllde jag på lite. Det blir spännande att följa Sobis köp av CTA Biopharma. VIX ligger på mycket låga 17,39 vilket indikerar en fortsatt lugn börs med riskaptit.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s