Håller ställningarna

Trevligt att investor håller ställningarna. Substansvärdet ökar med 3% under kvartalet. Totalavkastningen under perioden uppgick till minus 3 procent, att jämföra med totalavkastningen på minus 4 procent enligt SIXRX-index. Investors största onoterade innehav Mölnlycke hade en organisk omsättningstillväxt på 9 procent i konstant valuta i det tredje kvartalet. ”Framöver finns det en klar risk att makroekonomin kommer att bli mer utmanande, men vi är väl positionerade och historien har visat att betydande långsiktiga värden kan skapas under tuffa tider” skriver Johan Forssell, vd för Investor i ett pressmeddelande.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s