USA spurtade och blev portföljvinnare

Nu är jag hemkommen efter 1,5 timmes hård spinning med cykelklubben. Då är det skönt att landa i en fåtölj och summera börsen. Trots stigande räntor spurtade New York innan stängning och S&P 500 stängde på +0,70%. Det är ett styrketecken att indexet förhoppningsvis vänder upp efter en tangering av MA200 uppifrån. Stockholm stängde på plus minus noll. Mina portföljer fick en bra dag och stängde på plus. 22 innehav av 32 stängde på plus. Mjukvarujätten Microsoft toppar efter positiva signaler kring godkännandet av förvärvet av Activision Blizzard. Fastighetsbolaget W.P. Carey fick en bra uppgång idag och knep andraplatsen. HMS Networks fortsätter gå bra efter den fina rapporten och återköp av aktier. It-konsultbolagen Addnode fortsätter stiga efter förvärvet av Key Performance och Uppmärksamheten i Di häromdagen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s