Tre rapportrusare toppar

Min portfölj stiger med +0,82% på en röd Stockholmsbörs. Av fyra rapporterande bolag lämnar alla bra rapporter och tre av dem rapportrusar. Stockholmsbörsen backar för femte gången under de senaste sex handelsdagarna. Riksbanken höjde med 0,5 punkter och vi närmar oss pivot i räntebanan. Dagens portföljvinnare är New Wave med en urstark rapport och når återigen ”all time high”. Dagens tvåa Microsoftöverträffar förhandstipsen på både vinst och omsättning. Med trean SEB tog jag en rapportrisk när jag köpte hela innehavet innan börsstängningen igår. SEB krossade emellertid estimaten och levererade en rapport som var bättre än väntat över hela linjen. Laguppställningen gjorde ett utmärkt jobb idag. Rapportrusare och flera andra bolag täckte upp med råge för nedgången i läkemedelsjättarna. Samtliga bolag trendar över MA200. Inga avslut idag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s