Nedgång på börsen – ädla råvaror på plus

I takt med att de långa marknadsräntorna stiger, förväntningar att FED höjer styrräntan i närtid och oron för Ukraina går världens aktiemarknader svagt. Samtliga storbolag på OMX30 rasar idag på Stockholmsbörsen. I mina portföljer är det bara diamanter och ädelmetaller på plus. Jag är tacksam för att jag tidigare ökat i dessa tillgångar och defensiva innehav och avyttrat tillväxtaktier, ändå slår det hårt i portföljerna då nästan allt går ned idag. Jag har stängt alla nya positioner och avvaktar med hög likvid på en vändning. Vi är definitivt inte på väg in i en lågkonjuktur men vi får nog se en  positiv men dämpad avkastning framöver.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s