Inga servess på börsen

Den här veckan har jag spelat tennis varje dag och efter uppehåll är det lätt att förbättra spelet. Jag har verkligen tid eftersom jag gjort mig mycket likvid i Sverige portföljen p g a rådande björnmarknad. Jag provskjuter ibland på olika bolag som visar styrka, det fungerar inte längre att köpa på dippar. Även om jag ibland fortfarande tror det. Det som inte levererar åker obarmhärtigt ut ur portföljen. Idag t ex tar jag grundpositioner i Bilia, Hexpol och Lundin Gold. Lundin åkte ut medans jag skrev detta. Klarar sig en av dessa tre sig kvar i portföljen är jag nöjd. Utlandsportföljen har däremot klarat sig utan nedgång i år, mycket tack vare dollarn, så i den är jag fortfarande fullinvesterad. Tänk på, för mig som lever på portföljerna handlar det i bearmarket om att bevara värden. För dig som är anställd och inte skall använda pengarna i närtid är buy and keep fortfarande bästa strategin. Så mina strategier och åsikter gäller för min unika situation. Jag önskar alla en trevlig midsommarafton. Självklart börjar jag dagen med en tennis match kl 8, sedan ska det firas.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s