Stängning på dagslägsta

För fjärde dagen stänger Stockholmsbörsen på rött. Mina portföljer ligger på plus vid Europabörsernas stängning med 18 innehav ovanför nollan. Sinch toppar utan direkta nyheter. AstraZeneca stiger inför morgondagens rapport och har fått några nya läkemedel godkända. Mitt nyaste innehav Munters stiger också inför sin rapport imorgon. Det finns positiva förväntningar på båda inför morgondagen, vi får se hur det går. Swedbank stiger utan nyheter, Microsoft stiger på nyheten om samarbetet OpenAI i söktjänsten Bing. Nyheten blev ett ras för Alphabet, som äger Google.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s