Laguppställningen levererar

Fin avslutning innan påskhelgen. Min Sverigeportfölj stiger med 0,70% medan breda index stiger med 0,50%. I topp hittar vi Nordnet som fick en förnyad rekommendation av DNB. Glädjande nog fyllde jag på igår när Nordnet dippade. Tvåa och trea är Swedbank och AstraZeneca. Jag välkomnar Indutrade och Thule tillbaka från avbytarbänken. Båda trendar nu över MA200 och får chansen att bli ordinarie igen. Jag börjar att succesivt flytta ASSA ABLOY till avbytarbänken då aktien tappar kraft. Påfyllningar har gjorts i Volvo, Swedbank, Boliden och New Wave.

Annons

2 reaktioner på ”Laguppställningen levererar

 1. Björn 6 april, 2023 / 13:47

  Härligt med Thule Group, dom har riktigt bra produkter. För mig är det att återse hur mycket kraft tappar Assa Abloy aktien, jag kommer dock avvakta till nästa rapport om 20 dagar.. Håller tummarna

  Gilla

  • Per Gustafsson Ohlin 6 april, 2023 / 15:48

   Hej Björn, tack för ditt inlägg. Ja, är roligt att Thule aktien börjar trenda. Jag minskar Assa Abloy successivt, kanske halverar till rapporten. Sedan får vi se hur rapporten är? Trevlig Påsk

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s