Plusdag för portföljen + nytt innehav

Min laguppställning levererade en uppgång på +0,62%. Storbolagsindexet stängde ned -0,02% och breda index upp +0,4.Det var verkligen en svängig dag på börsen men glädjande att det landade på en grön fredag. Mitt nya innehav danska GN Store Nord toppar idag och har trendat bra sedan rapportsläppet i onsdags och fått höjda rekommendationer och riktkurser. Husqvarna får en välförtjänt andraplats efter sin fina rapport. Även trean HMS Networks har fått höjda riktpriser efter sitt rekordresultat. Nordea får lämna spelplanen och in från avbytarbänken kommer danska GN Store Nord. Jag har haft ögonen länge på bolaget och efter onsdagens rapport klättrade bolaget över MA200. Jag har även minskat i Swedbank och fyller på i Assa Abloy som också trendar bra igen efter en utmärkt rapport.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s